Email: info@basvansetten.nl

Over mij
Als fotograaf ben ik veel actief in Utrecht, de stad waar ik woon. De afgelopen jaren heb ik mij vooral ontwikkeld op het gebied van journalistieke fotografie, architectuur fotografie en portretten. Daarnaast heb ik een grote passie voor landschap – en natuurfotografie. Zoals mijn portfolio laat zien ben ik op het gebied van fotografie breed inzetbaar.
Toen ik begon aan de School voor Journalistiek wilde ik vooral documentaires maken. Ik wilde verhalen vertellen en de kijker wegblazen met prachtige shots. Hoewel ik film nog steeds een bijzonder mooi medium vindt, ben ik er in de loop der tijd achter gekomen dat mijn echte passie bij fotografie in combinatie met schrijven ligt. Hier is dan ook al mijn aandacht naartoe gegaan na het behalen van mijn studie.
Inmiddels ben ik al een aantal jaren bezig en mag ik mijzelf een professional noemen. Werk van mij is onder andere gepubliceerd in National Geographic, De Telegraaf, Het Parool, OneWorld, RTL Nieuws, MO*, Financieele Dagblad, Holland Herald, Rietveldprijs, Algemeen Dagblad, NU.nl, De Utrechtse Internet Courant, Runner’s World, LEVEN! Magazine en BNR Nieuwsradio. Naast het journalistieke werk ben ik ook beschikbaar voor commerciële en zakelijke fotografie. Ik denk graag mee over communicatiestrategieën en alle beeldvragen die daarbij spelen.
Back to Top