Email: info@basvansetten.nl

Over mij
Als fotograaf ben ik veel actief in Utrecht, de stad waar ik woon. Soms zoek ik mijn onderwerpen ook buiten de grenzen van de gemeente of het land. Ik heb mij vooral ontwikkeld op het gebied van journalistieke-, commerciële- en architectuurfotografie én het maken van portretten.
Op de School voor Journalistiek heb ik mij vooral gericht op het schrijven van artikelen en in mijn vrije tijd heb ik leren fotograferen. Door veel naar het werk van anderen te kijken, kritisch te zijn op mijzelf, advies te vragen wanneer ik vastliep en vooral veel te fotograferen heb ik het vak gaandeweg geleerd. Net als toen word ik nog steeds dolenthousiast van mooie beelden.
Inmiddels ben ik al een aantal jaren bezig en heb een bescheiden portfolio opgebouwd. Werk van mij is onder andere gepubliceerd in National Geographic, De Telegraaf, Het Parool, Algemeen Dagblad, NU.nl, De Utrechtse Internet Courant, OneWorld, RTL Nieuws, MO*, Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio
De gemeente Utrecht, Rietveldprijs, Runner’s World, ROC Midden Nederland, Universiteit Utrecht, DePlaatsmaker en Utrecht Marketing zijn partijen waar ik in het verleden voor gefotografeerd heb.
Back to Top